The Brilliant School - Επιτυχίες 2021

Blog

 

 

Τα καταφέραμε!
Σε πείσμα της πολύ δύσκολης χρονιάς που πέρασε, με το σχολείο μας να λειτουργεί μόνο μέσω τηλεκπαίδευσης, τα παιδιά μας, όχι μόνο πέτυχαν στις εξετάσεις, αλλά και με πρωτοφανώς υψηλή βαθμολογία!
Στα αποτελέσματα του Ιουνίου, ΟΛΟΙ οι μαθητές μας πανηγύρισαν την επιτυχία τους, με ποσοστό 100% επιτυχόντων στο proficiency του Μίσιγκαν και στα επίπεδα Β1 και Β2 του απαιτητικού Cambridge! 100% επιτυχίες και στα Γαλλικά, στα επίπεδα Α2 και C1 του DELF, και πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας και στα υπόλοιπα επίπεδα (με το ποσοστό 8 επιτυχόντες στους 10 να είναι το κατώτερο μας!).
Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους μαθητές μας που κατάφεραν, μαζί με τους εξειδικευμένους καθηγητές μας, να ξεπεράσουν τις πιεστικές συνθήκες της πανδημίας και του εξεταστικού άγχους, για να πετύχουν τα άριστα και πολύ σπάνια αυτά νούμερα!
Με επαγγελματικότητα, αφοσίωση και αγάπη για τη φαντασία, βάζουμε προτεραιότητα, για ακόμα μια χρονιά, τη μόρφωση των παιδιών μας μέσω της βιωματικής μάθησης. O χώρος μας είναι τόσο σχολείο, όσο και λονδρέζικο θέατρο ή γαλλικό καφέ. Οι καθηγητές μας είναι δάσκαλοι και συνοδοί φαντασίας σε όλα τα γλωσσικά ταξίδια που θα κάνουμε μαζί, ενώ η αριστεία των μαθητών μας δεν οφείλεται παρά στο συνδυασμό μάθησης και πραγματικής διασκέδασης.
Και επειδή ανυπομονούμε να σαλπάρουμε μαζί και φέτος, σε καλύτερες συνθήκες, μη χάσετε τις εγγραφές μας, από 1η έως 13 Σεπτέμβρη!
Σημειώνουμε, τέλος, ότι δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα των επιτυχόντων μας σε καμία από τις εξεταστικές περιόδους, για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας, ευθύνης και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.