The Brilliant School!

The Brilliant School

Όλα ξεκίνησαν το 2003, μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στα αγγλικά και στα γαλλικά από Πανεπιστήμιο Ανθρωπίνων Επιστημών του Στρασβούργου (Γαλλία) και έχοντας ήδη δουλέψει ως μεταφράστρια και διερμηνέας σε μεγάλους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς (όπως το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Εμπορίου, διευθύνσεις της Ε.Ε, αλλά και την Papadakis Investment Group), αποφάσισα να δουλέψω σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, προσωρινά... Τότε, άνοιξε για μένα η μαγική πόρτα της χώρας της επαγγελματικής διδασκαλίας, μιας χώρας που δεν εγκατέλειψα ποτέ.

15 χρόνια μετά, πολλά έχουν αλλάξει. Φροντιστήρια, μέθοδοι, εργοδότες. Εκτός από ένα! Την απέραντη αγάπη και αφοσίωση μου στους μαθητές-τα παιδιά μου! Την αγάπη αυτή που με έχει οδηγήσει τα 15 αυτά χρόνια να δουλεύω με μεράκι και  επαγγελματικότητα, να μελετώ και να εκσυγχρονίζω τις μεθόδους μου συνεχώς και να αφουγκράζομαι κάθε μεγάλη και μικρή επιθυμία και ανάγκη τους! Την αγάπη αυτή που με οδήγησε να ασχοληθώ με ιδιαίτερη ευαισθησία με τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, να  παρακολουθώ ακούραστα σεμινάρια και εξειδικευμένα μαθήματα  και να συμμετέχω σε ειδικά εργαστήρια (workshops).

15 χρόνια μετά, μου δίνεται πλέον η ευκαιρία να διδάξω σε ένα χώρο που έχω διαμορφώσει εγώ με αποκλειστικό κριτήριο την άνεση και μεγαλύτερη απόδοση του μαθητή.  Ένα χώρο προσεγμένο, παιχνιδιάρικο, φιλικό. Ένα χώρο με όνομα και χαρακτήρα:

The Brilliant School

Ένα μικρό σχολειό με μεγάλους χώρους, που επιτρέπει την κίνηση. Με θρανία ειδικά σχεδιασμένα σε σχήμα ημικυκλίου που θυμίζουν περισσότερο παιδικό παιχνίδι και λιγότερο αίθουσα διδασκαλίας.  Με χρώματα φωτεινά, μελετημένα ώστε να διεγείρουν το μυαλό και τη φαντασία, χωρίς όμως να αποπροσανατολίζουν. Με ειδικούς λαμπτήρες που εκπέμπουν γλυκό, ηλιακό φως και δεν κουράζουν.  Ένα χώρο σε «προφυλαγμένη» τοποθεσία:  σε ισόγειο, μέσα σε στενό, μακριά από κεντρικούς δρόμους, αλλά εξαιρετικά προσβάσιμο- ακριβώς απέναντι από το 2ο δημοτικό σχολείο. Ένα χώρο εξοπλισμένο μεν με τα τελευταία εποπτικά μέσα διδασκαλίας, αλλά και ευέλικτο που μετατρέπεται πανεύκολα από σκηνή λονδρέζικου θεάτρου έως… γαλλικό καφέ! Γιατί η βιωματική μάθηση είναι η καλύτερη μορφή μάθησης!

Εποικοινωνία

The Brilliant School - Σταυρούλα Σώρρου. Αγγλικά - Γαλλικά.
Περικλέους και Νοσοκομείου (απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας) 18010 Αίγινα. Τηλέφωνο: 2297026057.