Bράβευση των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό Kapodistrias Project

Το The Brilliant School σας καλεί να ετοιμαστείτε για μια περιπλάνηση στους δρόμους της πόλης, και όχι μόνο, με το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

 
Το The Brilliant School  σας καλεί να ετοιμαστείτε για μια περιπλάνηση στους δρόμους της πόλης, και όχι μόνο, με το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 
Σκοπός του παιχνιδιού είναι η διασκέδαση και η χαρά της συλλογικής προσπάθειας με την ανακάλυψη ενός κρυμμένου θησαυρού μέσα από την αποκρυπτογράφηση μιας σειράς γρίφων! 
Το κυνήγι θα γίνει
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10.30 π.μ. και 
ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 1:00 μ.μ
Οπότε σχηματίστε την ομάδα σας που θα αποτελείται από 4-8 άτομα, ηλικίας 6-15 ετών και θα συνοδεύεται από έναν τουλάχιστον ενήλικα. 
Φτιάξτε το λάβαρο σας, δώστε ένα όνομα στην ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 2 Μαρτίου 2024 και θα ολοκληρωθούν 8 Μαρτίου.  2024. 
Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ στο τέλος του παιχνιδιού.

Το Kapodistrias Project

 

Το Kapodistrias Project είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από το The Brilliant School από την 1/2/2024 έως 29/2/20024. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να να συμμετέχουν σε  3 κατηγορίες:

 

Α. Συνέντευξη

Β. Ζωγραφική

Γ. Βίντεο /Μοντάζ

 

Οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε 3 ηλικιακές ομάδες:

Α. 8-12 ετών

Β. 13-15 ετών

Γ. 16 και άνω

 

Όλες οι συμμετοχές θα βραβευτούν και οι νικητές θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα διοργανώσει το The Brilliant School και ως φόρο τιμής στην αλληλοδιδακτική μέθοδο που εισήγαγε ο Ι. Καποδίστριας στο νησί θα διοργανωθούν βιωματικά εργαστήρια.   

 

Όροι Διαγωνισμού

 Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών  The Brilliant School (εφεξής «Διοργανώτρια») προκηρύσσει και διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής- βίντεο- συνέντευξης  (εφεξής «Διαγωνισμός»). Κανόνες και όροι του Διαγωνισμού ορίζονται οι κάτωθι:

Άρθρο 1
Αντικείμενο και θέμα
Αντικείμενο του Διαγωνισμού αποτελεί  ζωγραφική, κολάζ με ζωγραφιές, βίντεο μέγιστης διάρκειας 3 λεπτών, ή συνέντευξη (500-2000 λέξεις)  με θέμα: «Who was Kapodistrias?- Ποιός ήταν ο Καποδίστριας;».
Οι διαγωνιζόμενοι, των οποίων τα έργα θα επιλεχθούν, θα πρέπει να τα στείλουν, σε δεύτερη φάση, στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση που θα τους υποδειχθεί.
Άρθρο 2
Συμμετοχή
Στο Διαγωνισμό συμμετέχει έγκυρα οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που, έχοντας συμπληρώσει το όγδοο έτος της ηλικίας του  και μη τελώντας υπό δικαστική συμπαράσταση, υποβάλλει ηλεκτρονικά με αποστολή στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως τις 23:59 της Πέμπτης, 29ης Φεβρουαρίου 2024, ένα ως ανωτέρω πρωτότυπο και αδημοσίευτο δημιούργημά του, μαζί με ένα σύντομο κείμενο που θα αναφέρει τα στοιχεία του, την ηλικία του, λίγα λόγια για το θέμα που επέλεξε και γιατί θέλει να κερδίσει στο διαγωνισμό (δαχτυλογραφημένο με λατινικούς χαρακτήρες σε αρχείο μορφής word). Η γλώσσα που θα χρησιμοποιείται στο έργο μπορεί να είναι τα ελληνικά, τα  αγγλικά ή τα γαλλικά. Αποκλείονται τα πρόσωπα που κατά οποιονδήποτε τρόπο, άμεσα ή έμμεσα, συμμετέχουν στην τέλεση του διαγωνισμού, οι σύζυγοί τους και οι έχοντες πρώτου ή δευτέρου βαθμού συγγένεια με αυτούς, καθώς και με τα μέλη της κατωτέρω Κριτικής Επιτροπής. Κάθε συμμετέχων/ούσα στον Διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει μόνο με ένα έργο (βίντεο- διήγημα- φωτογραφία). Ο συμμετέχων/ουσα εγγυάται ότι τα έργα είναι πρωτότυπα και δεν προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων.
Άρθρο 3
Κριτική επιτροπή
Η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού αποτελείται από τους 1) Ρεβέκκα Χαρπίδου, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας Μέσης Εκπαίδευσης  2) Φλώρα Αλυφαντή, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Αίγινας

3)Άννα Ρόδη, δασκάλα.  Η Κριτική Επιτροπή εξετάζει τα εγκύρως υποβληθέντα έργα ως προς την πρωτοτυπία τους, την αποτελεσματική σύνδεσή τους με το θέμα του Διαγωνισμού και την αισθητικά δόκιμη απεικόνισή τους.
Άρθρο 4
Επιβράβευση
Αξιολογώντας τα υποβληθέντα έργα η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού θα απονείμει στους δημιουργούς των καλύτερων έργων βραβεία. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και θα ακολουθήσει εκδήλωση επιβράβευσης όλως των συμμετεχόντων μεέξοδα της Διοργανώτριας . Κανένα άλλο στοιχείο ή δεδομένο του Διαγωνισμού δεν δημοσιοποιείται. Ούτε η αποδοχή με επιφύλαξη της απόφασης της Κριτικής Επιτροπής ούτε η υποβολή ενστάσεων κατά αυτής προβλέπεται.
Άρθρο 5
Δικαιώματα και ευθύνη
Με την υποβολή των έργων στον υποδεδειγμένο ιστότοπο, οι δημιουργοί τους αποδέχονται πλήρως και ανεπιφυλάκτως τους ανωτέρω κανόνες και όρους του Διαγωνισμού. Όσοι από αυτούς επιλεγούν για το έργο τους, συγκαταλεγόμενοι στους βραβευθέντες του Διαγωνισμού σύμφωνα με την απόφαση της Κριτικής Επιτροπής, παραχωρούν με δήλωσή τους, άνευ αμοιβής ή άλλης αξίωσης, κατά αποκλειστικότητα στη Διοργανώτρια για πέντε χρόνια το δικαίωμα έκδοσης, εκτύπωσης και έκθεσης αυτής, συμπεριλαμβανόμενης της έκθεσής της στο THE BRILLIANT SCHOOL· αλλιώς αποκλείονται. . Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα της ελεύθερης ανάκλησης, αναβολής ή ματαίωσης της διενέργειας του διαγωνισμού.
Άρθρο 6
Έναρξη ισχύος και δωσιδικία
Ως έναρξη ισχύος του Διαγωνισμού ορίζεται η 1η Φεβρουαρίου 2024. Για την επίλυση και δικαστική διευθέτηση κάθε διαφοράς, που σχετίζεται με τον Διαγωνισμό, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Πειραιώς.

Εγγραφές από 16/8 έως 4/9 2023!

Easter Egg Hunt.

Το The Brilliant School πάει στην Πόλη Του Φωτός!

Με τη βοήθεια του ταξιδιωτικού γραφείου Aegina Dream Travel καταφέραμε να κλείσουμε το πολυπόθητο ταξίδι στο Παρίσι για τις 10-14 Μαρτίου του 2022!
Πιστεύουμε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθουμε μια ξένη γλώσσα από το να ταξιδέψουμε στη χώρα που ομιλείται σαν μητρική. Γι αυτό και εμείς στο The Brilliant School οργανώνουμε το ταξίδι αυτό για τους μαθητές μας, που θα συνδυάσει την εξοικείωση με τη γλώσσα και τον μαγικό πολιτισμό της Γαλλικής πρωτεύουσας με ατελείωτη διασκέδαση και επισκέψεις σε πάρκα αναψυχής όπως η Disney και το δημοφιλές Πάρκο του Αστερίξ!
Ταξιδεύοντας με υπευθυνότητα μαθαίνουμε με αποτελεσματικότητα τους μαθητές μας να αγαπάνε όχι μόνο τη γλώσσα, αλλά και την τέχνη, την αρχιτεκτονική, την κουζίνα και τον πολιτισμό της πιο ρομαντικής πόλης στον κόσμο.
Στο Παρίσι των Τεχνών και του Πνεύματος θα ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία!
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Φροντιστήριο μας και στο ταξιδιωτικό γραφείο Aegina Dream Travel, στο τηλέφωνο 2297 025570

 

Περικλέους & Νοσοκομείου - Αίγινα
(απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο)
2297026057

The Brilliant School - Επιτυχίες 2021

 

 

Τα καταφέραμε!
Σε πείσμα της πολύ δύσκολης χρονιάς που πέρασε, με το σχολείο μας να λειτουργεί μόνο μέσω τηλεκπαίδευσης, τα παιδιά μας, όχι μόνο πέτυχαν στις εξετάσεις, αλλά και με πρωτοφανώς υψηλή βαθμολογία!
Στα αποτελέσματα του Ιουνίου, ΟΛΟΙ οι μαθητές μας πανηγύρισαν την επιτυχία τους, με ποσοστό 100% επιτυχόντων στο proficiency του Μίσιγκαν και στα επίπεδα Β1 και Β2 του απαιτητικού Cambridge! 100% επιτυχίες και στα Γαλλικά, στα επίπεδα Α2 και C1 του DELF, και πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας και στα υπόλοιπα επίπεδα (με το ποσοστό 8 επιτυχόντες στους 10 να είναι το κατώτερο μας!).
Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους μαθητές μας που κατάφεραν, μαζί με τους εξειδικευμένους καθηγητές μας, να ξεπεράσουν τις πιεστικές συνθήκες της πανδημίας και του εξεταστικού άγχους, για να πετύχουν τα άριστα και πολύ σπάνια αυτά νούμερα!
Με επαγγελματικότητα, αφοσίωση και αγάπη για τη φαντασία, βάζουμε προτεραιότητα, για ακόμα μια χρονιά, τη μόρφωση των παιδιών μας μέσω της βιωματικής μάθησης. O χώρος μας είναι τόσο σχολείο, όσο και λονδρέζικο θέατρο ή γαλλικό καφέ. Οι καθηγητές μας είναι δάσκαλοι και συνοδοί φαντασίας σε όλα τα γλωσσικά ταξίδια που θα κάνουμε μαζί, ενώ η αριστεία των μαθητών μας δεν οφείλεται παρά στο συνδυασμό μάθησης και πραγματικής διασκέδασης.
Και επειδή ανυπομονούμε να σαλπάρουμε μαζί και φέτος, σε καλύτερες συνθήκες, μη χάσετε τις εγγραφές μας, από 1η έως 13 Σεπτέμβρη!
Σημειώνουμε, τέλος, ότι δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα των επιτυχόντων μας σε καμία από τις εξεταστικές περιόδους, για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας, ευθύνης και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

 

Εποικοινωνία

The Brilliant School - Σταυρούλα Σώρρου. Αγγλικά - Γαλλικά.
Περικλέους και Νοσοκομείου (απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας) 18010 Αίγινα. Τηλέφωνο: 2297026057.