Εγγραφές από 16/8 έως 4/9 2023!

Easter Egg Hunt.

The Brilliant School: Γιατί γιορτάζουμε το Όχι του 1940;

Το The Brilliant School πάει στην Πόλη Του Φωτός - Φεβρουάριος 2023!

 

Το The Brilliant School πάει στην Πόλη Του Φωτός!

Με τη βοήθεια του ταξιδιωτικού γραφείου Aegina Dream Travel καταφέραμε να κλείσουμε το πολυπόθητο ταξίδι στο Παρίσι για τις 10-14 Μαρτίου του 2022!
Πιστεύουμε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθουμε μια ξένη γλώσσα από το να ταξιδέψουμε στη χώρα που ομιλείται σαν μητρική. Γι αυτό και εμείς στο The Brilliant School οργανώνουμε το ταξίδι αυτό για τους μαθητές μας, που θα συνδυάσει την εξοικείωση με τη γλώσσα και τον μαγικό πολιτισμό της Γαλλικής πρωτεύουσας με ατελείωτη διασκέδαση και επισκέψεις σε πάρκα αναψυχής όπως η Disney και το δημοφιλές Πάρκο του Αστερίξ!
Ταξιδεύοντας με υπευθυνότητα μαθαίνουμε με αποτελεσματικότητα τους μαθητές μας να αγαπάνε όχι μόνο τη γλώσσα, αλλά και την τέχνη, την αρχιτεκτονική, την κουζίνα και τον πολιτισμό της πιο ρομαντικής πόλης στον κόσμο.
Στο Παρίσι των Τεχνών και του Πνεύματος θα ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία!
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Φροντιστήριο μας και στο ταξιδιωτικό γραφείο Aegina Dream Travel, στο τηλέφωνο 2297 025570

 

Περικλέους & Νοσοκομείου - Αίγινα
(απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο)
2297026057

The Brilliant School - Επιτυχίες 2021

 

 

Τα καταφέραμε!
Σε πείσμα της πολύ δύσκολης χρονιάς που πέρασε, με το σχολείο μας να λειτουργεί μόνο μέσω τηλεκπαίδευσης, τα παιδιά μας, όχι μόνο πέτυχαν στις εξετάσεις, αλλά και με πρωτοφανώς υψηλή βαθμολογία!
Στα αποτελέσματα του Ιουνίου, ΟΛΟΙ οι μαθητές μας πανηγύρισαν την επιτυχία τους, με ποσοστό 100% επιτυχόντων στο proficiency του Μίσιγκαν και στα επίπεδα Β1 και Β2 του απαιτητικού Cambridge! 100% επιτυχίες και στα Γαλλικά, στα επίπεδα Α2 και C1 του DELF, και πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας και στα υπόλοιπα επίπεδα (με το ποσοστό 8 επιτυχόντες στους 10 να είναι το κατώτερο μας!).
Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους μαθητές μας που κατάφεραν, μαζί με τους εξειδικευμένους καθηγητές μας, να ξεπεράσουν τις πιεστικές συνθήκες της πανδημίας και του εξεταστικού άγχους, για να πετύχουν τα άριστα και πολύ σπάνια αυτά νούμερα!
Με επαγγελματικότητα, αφοσίωση και αγάπη για τη φαντασία, βάζουμε προτεραιότητα, για ακόμα μια χρονιά, τη μόρφωση των παιδιών μας μέσω της βιωματικής μάθησης. O χώρος μας είναι τόσο σχολείο, όσο και λονδρέζικο θέατρο ή γαλλικό καφέ. Οι καθηγητές μας είναι δάσκαλοι και συνοδοί φαντασίας σε όλα τα γλωσσικά ταξίδια που θα κάνουμε μαζί, ενώ η αριστεία των μαθητών μας δεν οφείλεται παρά στο συνδυασμό μάθησης και πραγματικής διασκέδασης.
Και επειδή ανυπομονούμε να σαλπάρουμε μαζί και φέτος, σε καλύτερες συνθήκες, μη χάσετε τις εγγραφές μας, από 1η έως 13 Σεπτέμβρη!
Σημειώνουμε, τέλος, ότι δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα των επιτυχόντων μας σε καμία από τις εξεταστικές περιόδους, για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας, ευθύνης και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

 

The Kapodistrias Project- Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού

 

 

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, ανακοινώθηκαν μέσω skype οι νικητές του διαγωνισμού The Kapodistrias Project που διοργάνωσε το The Brilliant School από τις 23/1/2021 (ημέρα άφιξης του Ιωάννη Καποδίστρια) για να τιμήσει τον μεγάλο αυτό Άνδρα. 

Οι μαθητές μας είχαν μια εβδομάδα καιρό για να υποβάλουν τις εργασίες τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας τα παιδιά μπήκαν σε μια περιπέτεια μάθησης, έρευνας και...γυρισμάτων.

"Ρουφήξαμε ό,τι υπήρχε από βιβλία και βίντεο στο youtube", όπως χαρακτηριστικά είπε ο Παύλος Χ,  μαθητής  DELF B1, στην  παρουσίαση του!

"'Οταν κάναμε τη συνέντευξη μας έπιασε χαλάζι!" απάντησε η Κωνσταντίνα. μαθήτρια DELF B1, όταν την ρώτησαν οι μικρότεροι μαθητές που δυσκολεύτηκε πιο πολύ!

"Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ασχολήθηκα με editing", εξομολογείται η Διασενούλα Α, μαθήτρια Proficiency

"Ντρεπόμουν πάρα πολύ όταν πήγα να πάρω συνέντευξη από το δήμαρχο", μας είπε ο Αλέξανδρος, μαθητής pre- lower!

Κι όμως τα κατάφεραν! Παρουσίασαν εργασίες γεμάτες ψυχή, άξιες της μεγάλης προσωπικότητας του Ιωάννη Καποδίστρια.

 

Την εβδομάδα μετά το πέρας του διαγωνισμού, οι διαγωνιζόμενοι έκαναν παρουσιάσεις στα μικρότερα τμήματα!

Άνοιξαν διάπλατα τα μικρά ματάκια, μεταλαμπαδεύτηκε το πάθος, όλοι οι μαθητές μας πλέον ζωγράφιζαν και μιλούσαν για τον Ιωάννη Καποδίστρια!

Τα  μεγαλύτερα τμήματα των γαλλικών μας είχαν δε την ευκαιρία να μελετήσουν τις επιστολές του Ιωάννη Καποδίστρια, οι οποίες είναι όλες γραμμένες στα γαλλικά!

 

 

Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι:

Α. Για τη συνέντευξη: Ο Αλέξανδρος Κ. και η ομάδα του Delf B1: Παύλος Χ. Κωνσταντίνα Λ.

Β. Για τη ζωγραφική: Σταματίνα Χ., Μιχαέλα Γ.

Γ. Για το βίντεο: Σταματίνα Μ. , Διασενούλα Α.

 

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο αφιερωμένο στην προσπάθεια των μαθητών μας!

 

The Brilliant School - Kapodistrias Project

 To Kapodistrias Project είναι ένας διαγωνισμός που διεξάγεται  για τους μαθητές του The Brilliant School από 23/1/2021 έως 31/1/2021. Περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες:

Α. Συνέντευξη

Β. Ζωγραφική

Γ. Βίντεο /μοντάζ

Τα καλύτερα project θα λάβουν βραβεία! Ως φόρο τιμής προς το σύστημα αλληλοδιδακτικής διδασκαλίας που εισήγαγε ο Ιωάννης Καποδίστριας, οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του The Brilliant School θα παρουσιάσουν τα project τους στους αρχάριους μαθητές μας

 

 

The Kapodistrias Project is a competition that will run within The Brilliant School from 23/1/2021 to 31/1/2021. It involves three categories :
A. Interview
B. Painting
C. Directing/Editing

The best projects will receive prizes! Honoring the mutual instruction system introduced by I. Kapodistrias, the pupils of the senior classes will present their projects to the juniors.

TO BE CONTINUED....

 

Le projet Kapodistrias est une compétition qui se déroulera dans le cadre de "The Brilliant School", incluant trois catégories créatives:

A. L' interview
B. La peinture
C. La direction- le montage
Les projets de nos élèves doivent   aborder un  des trois axes thématiques suivants:
1. L' oeuvre internationale de I. Kapodistrias
2. L' oeuvre de I. Kapodistrias à Égine
3. Ioannis Kapodistrias: l' homme. 
 
Les meilleurs projets recevront des prix!  En rendant hommage à la méthode de l' éducation mutuelle introduite par I. Kapodistrias, les élèves des niveaux avancés présenteront leurs projets à nos débutants! 
 

 

 

 

Εποικοινωνία

The Brilliant School - Σταυρούλα Σώρρου. Αγγλικά - Γαλλικά.
Περικλέους και Νοσοκομείου (απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας) 18010 Αίγινα. Τηλέφωνο: 2297026057.