The Brilliant School - Επιτυχίες 2021

 

 

Τα καταφέραμε!
Σε πείσμα της πολύ δύσκολης χρονιάς που πέρασε, με το σχολείο μας να λειτουργεί μόνο μέσω τηλεκπαίδευσης, τα παιδιά μας, όχι μόνο πέτυχαν στις εξετάσεις, αλλά και με πρωτοφανώς υψηλή βαθμολογία!
Στα αποτελέσματα του Ιουνίου, ΟΛΟΙ οι μαθητές μας πανηγύρισαν την επιτυχία τους, με ποσοστό 100% επιτυχόντων στο proficiency του Μίσιγκαν και στα επίπεδα Β1 και Β2 του απαιτητικού Cambridge! 100% επιτυχίες και στα Γαλλικά, στα επίπεδα Α2 και C1 του DELF, και πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας και στα υπόλοιπα επίπεδα (με το ποσοστό 8 επιτυχόντες στους 10 να είναι το κατώτερο μας!).
Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους μαθητές μας που κατάφεραν, μαζί με τους εξειδικευμένους καθηγητές μας, να ξεπεράσουν τις πιεστικές συνθήκες της πανδημίας και του εξεταστικού άγχους, για να πετύχουν τα άριστα και πολύ σπάνια αυτά νούμερα!
Με επαγγελματικότητα, αφοσίωση και αγάπη για τη φαντασία, βάζουμε προτεραιότητα, για ακόμα μια χρονιά, τη μόρφωση των παιδιών μας μέσω της βιωματικής μάθησης. O χώρος μας είναι τόσο σχολείο, όσο και λονδρέζικο θέατρο ή γαλλικό καφέ. Οι καθηγητές μας είναι δάσκαλοι και συνοδοί φαντασίας σε όλα τα γλωσσικά ταξίδια που θα κάνουμε μαζί, ενώ η αριστεία των μαθητών μας δεν οφείλεται παρά στο συνδυασμό μάθησης και πραγματικής διασκέδασης.
Και επειδή ανυπομονούμε να σαλπάρουμε μαζί και φέτος, σε καλύτερες συνθήκες, μη χάσετε τις εγγραφές μας, από 1η έως 13 Σεπτέμβρη!
Σημειώνουμε, τέλος, ότι δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα των επιτυχόντων μας σε καμία από τις εξεταστικές περιόδους, για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας, ευθύνης και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

 

Έγγραφές 1-13 Σεπτεμβρίου. Έναρξη μαθημάτων 16 Σεπτεμβρίου.

The Kapodistrias Project- Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού

 

 

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, ανακοινώθηκαν μέσω skype οι νικητές του διαγωνισμού The Kapodistrias Project που διοργάνωσε το The Brilliant School από τις 23/1/2021 (ημέρα άφιξης του Ιωάννη Καποδίστρια) για να τιμήσει τον μεγάλο αυτό Άνδρα. 

Οι μαθητές μας είχαν μια εβδομάδα καιρό για να υποβάλουν τις εργασίες τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας τα παιδιά μπήκαν σε μια περιπέτεια μάθησης, έρευνας και...γυρισμάτων.

"Ρουφήξαμε ό,τι υπήρχε από βιβλία και βίντεο στο youtube", όπως χαρακτηριστικά είπε ο Παύλος Χ,  μαθητής  DELF B1, στην  παρουσίαση του!

"'Οταν κάναμε τη συνέντευξη μας έπιασε χαλάζι!" απάντησε η Κωνσταντίνα. μαθήτρια DELF B1, όταν την ρώτησαν οι μικρότεροι μαθητές που δυσκολεύτηκε πιο πολύ!

"Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ασχολήθηκα με editing", εξομολογείται η Διασενούλα Α, μαθήτρια Proficiency

"Ντρεπόμουν πάρα πολύ όταν πήγα να πάρω συνέντευξη από το δήμαρχο", μας είπε ο Αλέξανδρος, μαθητής pre- lower!

Κι όμως τα κατάφεραν! Παρουσίασαν εργασίες γεμάτες ψυχή, άξιες της μεγάλης προσωπικότητας του Ιωάννη Καποδίστρια.

 

Την εβδομάδα μετά το πέρας του διαγωνισμού, οι διαγωνιζόμενοι έκαναν παρουσιάσεις στα μικρότερα τμήματα!

Άνοιξαν διάπλατα τα μικρά ματάκια, μεταλαμπαδεύτηκε το πάθος, όλοι οι μαθητές μας πλέον ζωγράφιζαν και μιλούσαν για τον Ιωάννη Καποδίστρια!

Τα  μεγαλύτερα τμήματα των γαλλικών μας είχαν δε την ευκαιρία να μελετήσουν τις επιστολές του Ιωάννη Καποδίστρια, οι οποίες είναι όλες γραμμένες στα γαλλικά!

 

 

Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι:

Α. Για τη συνέντευξη: Ο Αλέξανδρος Κ. και η ομάδα του Delf B1: Παύλος Χ. Κωνσταντίνα Λ.

Β. Για τη ζωγραφική: Σταματίνα Χ., Μιχαέλα Γ.

Γ. Για το βίντεο: Σταματίνα Μ. , Διασενούλα Α.

 

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο αφιερωμένο στην προσπάθεια των μαθητών μας!

 

The Brilliant School - Kapodistrias Project

 To Kapodistrias Project είναι ένας διαγωνισμός που διεξάγεται  για τους μαθητές του The Brilliant School από 23/1/2021 έως 31/1/2021. Περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες:

Α. Συνέντευξη

Β. Ζωγραφική

Γ. Βίντεο /μοντάζ

Τα καλύτερα project θα λάβουν βραβεία! Ως φόρο τιμής προς το σύστημα αλληλοδιδακτικής διδασκαλίας που εισήγαγε ο Ιωάννης Καποδίστριας, οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του The Brilliant School θα παρουσιάσουν τα project τους στους αρχάριους μαθητές μας

 

 

The Kapodistrias Project is a competition that will run within The Brilliant School from 23/1/2021 to 31/1/2021. It involves three categories :
A. Interview
B. Painting
C. Directing/Editing

The best projects will receive prizes! Honoring the mutual instruction system introduced by I. Kapodistrias, the pupils of the senior classes will present their projects to the juniors.

TO BE CONTINUED....

 

Le projet Kapodistrias est une compétition qui se déroulera dans le cadre de "The Brilliant School", incluant trois catégories créatives:

A. L' interview
B. La peinture
C. La direction- le montage
Les projets de nos élèves doivent   aborder un  des trois axes thématiques suivants:
1. L' oeuvre internationale de I. Kapodistrias
2. L' oeuvre de I. Kapodistrias à Égine
3. Ioannis Kapodistrias: l' homme. 
 
Les meilleurs projets recevront des prix!  En rendant hommage à la méthode de l' éducation mutuelle introduite par I. Kapodistrias, les élèves des niveaux avancés présenteront leurs projets à nos débutants! 
 

 

 

 

Our Brilliant Christmas Show

Στο The Brilliant School κυρίαρχη αξία μας είναι το παιδί!

Αυτή λοιπόν η Χριστουγεννιάτικη γιορτή έγινε με κέντρο το παιδιά, για να τους δείξουμε ότι ακόμα και εν μέσω καραντίνας μπορούμε να παίξουμε μαζί, να κάνουμε Χριστουγεννιάτικα σκετς, να δούμε ταινίες και να τραγουδήσουμε τραγούδια όλοι μαζί!

Γιατί τίποτα δεν πρέπει να στερεί από τα παιδιά τη μαγεία των Χριστουγέννων!

A day in life in Aegina: O ΝΙΚΗΤΗΣ- Ομάδα ηλικίας 14+ ετών

Οι διαγωνιζόμενοι που πήραν μέρος στο A day in life in Aegina που διοργάνωσε το The Brilliant School χωρίστηκαν σε 3 ηλικιακές ομάδες.

Σας παρουσιάζουμε τις νικήτριες της τρίτης ομάδας  που περιελάμβανε παιδιά από 14 ετών και άνω.

Ονομάζονται Χρυσούλα Λ. και Σωζία Ρ. και είναι 15  ετών

{youtube}href="https://www.youtube.com/watch?v=7dXuP4plxfs&feature=youtu.be{/youtube}

 

A day in life in Aegina: O ΝΙΚΗΤΗΣ- Ομάδα ηλικίας 11-13 ετών

Οι διαγωνιζόμενοι που πήραν μέρος στο A day in life in Aegina που διοργάνωσε το The Brilliant School χωρίστηκαν σε 3 ηλικιακές ομάδες.

Σας παρουσιάζουμε τη νικήτρια της δεύτερης ομάδας  που περιελάμβανε παιδιά από 11  έως 13 ετών.

Ονομάζεται Θεοδώρα Κ. και είναι 12 ετών

A day in life in Aegina: O ΝΙΚΗΤΗΣ- Ομάδα ηλικίας 7-10 ετών

Οι διαγωνιζόμενοι που πήραν μέρος στο A day in life in Aegina που διοργάνωσε το The Brilliant School χωρίστηκαν σε 3 ηλικιακές ομάδες.

Σας παρουσιάζουμε το νικητή της πρώτης ομάδας  που περιελάμβανε παιδιά από  7 έως 10 ετών 

Ονομάζεται Μάριος Κ. και είναι 10 ετών

 

 

A day in life in Aegina- Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το The Brilliant School διοργάνωσε το διαγωνισμό A Day in Life in Aegina.

Ο διαγωνισμός αυτός  έγινε για να συνδέσει τα παιδιά μας με το τόπο μας, την αλήθεια και την ομορφιά του! 

Οι κριτές μας: - Julie Oldroyd

                    - Neil Shaw

                    - Δάφνη Καψάμπελη

επέλεξαν τις 20 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού!

Οι συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας COVID19 δυστυχώς δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε τη μεγάλη εκδήλωση και την έκθεση φωτογραφιών που προετοιμάζαμε, ΑΛΛΑ τις φωτογραφίες αυτές μπορείτε να τις απολαύσετε με ασφάλεια στην έκθεση που έχει διοργανώσει στη βιτρίνα του το The Brilliant School (Νοσοκομείου & Περικλέους) και στο ακόλουθο βίντεo:

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=HJ-gOWZtId0{/youtube}

 

 

 

 

Εποικοινωνία

The Brilliant School - Σταυρούλα Σώρρου. Αγγλικά - Γαλλικά.
Περικλέους και Νοσοκομείου (απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας) 18010 Αίγινα. Τηλέφωνο: 2297026057.